Domaća radinost Vuković

Adresa & Kontakt

Naša Adresa

Gornji Bitelić 7, 21233 Hrvace

GPS

43.7946885, 16.6291166

OPG Vuković iz Gornjeg Bitelića, već više godina uzgaja lavandu i izrađuje jedinstvene suvenire kojih je lavanda najvažniji sastojak. Budući da internet predstavlja virtualni prozor koji će vam omogućiti da budete malo spremni i pokazali svoje proizvode svim ljudima koji imaju dobre volje.

Na južnim padinama Dinare, na lijevoj obali rijeke Cetine, u samom srcu Dalmatinske zagore, još uvijek ekološki čistom podneblju nalazi se naš nasad aromatičnog i ljekovitog bilja sa čijom sadnjom smo počeli 2006. godine. U željama da dodatno oplemenimo škrto tlo, na kojem vrisak, smilje, trava iva i hajdučka trava učite stolove, odlučite se za pionirski korak sadnje lavandina i nismo požalili. Naša mala tvornica se toliko ukopala i sjedinila sa autohtonim biljkama, da smo se odlučili za pokusnu sadnju ružmarine i kadulje na konceptu ekološke proizvodnje i održivog razvoja u poljoprivredi. Nasad se nalazi na dvije plantaže koje se protežu na tri tisuće metara kvadratnih, obradivog i održavanog zemljišta, bez upotrebe pesticida na zemlji gnojenoj prirodnim gnojem ili kompostom. Naša temeljna misija je prenijeti dašak iskonske prirode kroz kreativno osmišljene suvenire bazirane na vlastitom uzgoju aromatičnog i ljekovitog i bilja. Eterično i ljekovito bilje je od davnina koristilo u raznim svrhama, medicinskim, kozmetičkim, razvijenim i raznim osobama i predmetima od kojih mi imamo jedinstvenu paletu.

Istraživanja na području ponašanja potrošača utvrdila su da dugoročno osjetiti mirisa ostavlja najdublji i najvažniji podsvjesni utjecaj na emocije potrošača. Stoga, zašto miris Vašeg hotela ili hotela ne bi ostao u nesvjesnom pamćenju Vašeg gosta prije nego što bi se mislili? Ako ste gostu poklonili jedan od naših mirisnih suvenira, ponovno i još intenzivnije im naviru sjećanja na ugodan boravak u Vašoj destinaciji. Sam suvenir i njegov miris svakako će biti još intenzivniji podsjetnik na Vaš hotel ili apartman. Asocijacije koje pri tome naviru nikoga ne ostavljaju ravnodušne pa tako neće ni vašeg gosta koji će se svirati vašu prijaznost i brigu tijekom boravka u još jednom jedinom suvenir sigurno sigurno u idućem razdoblju. 

Cijenjeni kupci, dugogodišnji i oni novi, u novoj sezoni kao i do sada, svi naši proizvodi koje nudimo rezultat isključivo naše kreativnosti i rada. Repromaterijal za izradu suvenira nabavljamo u Hrvatskoj. Lavanda, sušeni cvijet lavande, eterična ulja i hidrolati su rezultat naše proizvodnje.

Prema dogovoru nudimo mogućnost izrade suvenira sa logom ili amblemom kupca u ručnoj izradi uz neznatnu naknadu koja može zadovoljiti i potrebe za manjim serijama proizvoda, posebno iznajmljenih soba i apartmana.